SHARE

Har du lyst til at prøve en anderledes form for Blackjack, er det lige præcis, hvad Super Fun 21 Blackjack er. Mange af reglerne ligner almindelig Blackjack – og så er der en del, der ikke gør, hvilket giver et anderledes og underholdende spil.

Der er to vigtige forskelle mellem de to former for Blackjack. Den største forskel giver dig i Super Fun 21 Blackjack mulighed for at dele din hånd op helt op til tre gange, og derudover vinder du spillet med 20 point, hvis din hånd består af mindst seks kort. Desuden er der dog også en række større og mindre variationer i forhold til klassisk Blackjack.

Regler til Super Fun 21 Blackjack

Du starter med at placere et bet, ligesom i almindelig Blackjack. Derefter får du og dealeren to kort hver. Hvis dealerens synlige kort er et es, tjekker han eller hun det andet kort for at se, om vedkommende har blackjack. Har dealeren det, slutter spillet allerede nu. Har dealeren ikke det, bliver du tilbudt et ”forsikringsbet”. Det er et bet, der giver dig penge, hvis dealeren skulle få blackjack.

Derefter spiller du din hånd som i almindelig Blackjack, hvor du prøver at komme så tæt på eller ramme 21. Har du gode kort, må du dele din hånd op, mod at du placerer yderligere et bet på den. Det må du gøre i alt tre gange, så du kan ende op med, at den ene hånd bliver til i alt fire hænder. Du må også dele hånden op, hvis den består af to esser, i modsætning til klassisk Blackjack. Det er med til at gøre dine chancer for at vinde langt bedre.

Sådan vinder du i Super Fun 21 Blackjack

Du vinder i Super Fun 21 Blackjack, hvis du rammer 21 lige ud, eller hvis du har højere point end dealeren. Hvis du har 20 point, der består af mindst seks kort, vinder du også – også selvom dealeren har blackjack. Det er en vigtig forskel mellem de to Blackjack-spil.

Fordi denne form for Blackjack gør det nemmere for dig at få blackjack, får du kun dit bet tilbage 1:1, hvis du rammer 21. Medmindre den består af kort i ruder, så får du pengene tilbage 2:1. Super Fun 21 Blackjack er derfor ikke et spil, som du spiller for pengenes skyld, men i stedet for variationens skyld. Hvis du helt vil undgå at spille om penge, findes der sider på nettet, hvor du kan spille gratis.