SHARE

Hvis du håber på at vinde i Blackjack, er det en god ide, at du har lagt dig en Blackjack online strategi. For spillet handler i høj grad om, at du spiller dine kort på den rigtige måde. Det vil være med til at øge dine chancer for at vinde markant.

Blackjack er generelt et spil, hvor dine muligheder for at vinde er gode. Hvis du sørger for at lægge den rigtige strategi, vil dine muligheder dog blive endnu bedre. Der er flere forskellige detaljer ved spillet, som du bør have øje for, når du lægger en strategi. Vi kommer ind på dem her.

Strategierne tager udgangspunkt i, at du spiller klassisk Blackjack. Spiller du en anden version, er det vigtigt, at du ser på specifikke strategier for den variant.

Læg en Blackjack online strategi for ekstra kort

I Blackjack er en af de vigtigste detaljer ved spillet, at du skal vide, hvornår du skal tage et kort mere, og hvornår du skal stå. Tager du et ekstra kort, så den samlede værdi af dine kort kommer til at være over 21, taber du automatisk. Derfor er det vigtigt, at du passer på.

En meget simpel Blackjack strategi, som mange bruger, er derfor, at de altid står på 17 og derover. I det tilfælde bliver din risiko for at komme over 21 for stor. Selv hvis dealerens åbne kort er et virkelig godt kort, bør du bruge denne strategi. Det skyldes, at der er større sandsynlighed for, at dealeren får et lavt kort frem for et højt.

Den eneste undtagelse til denne strategi er, hvis du har en blød 17. Det er en hånd, der består af et es og et eller flere kort med værdien 6. Es kan som bekendt gælde for både 1 og 11. Derfor kan du med et es på hånden roligt tage et kort mere.

Strategi for, hvornår du skal splitte, og hvornår du ikke skal

I Blackjack har du mulighed for at dele din hånd op, hvis du har to ens kort på hånden. Det er dog ikke noget, som du bør gøre hver gang. Du kan nemlig komme til at dele to kort op, så du ender med at sidde med to dårlige hænder – eller bare to hænder, der har svært ved at slå dealeren.

Hvis du har to femmere og to 10’ere eller billedkort på hånden, bør du for eksempel aldrig dele din hånd op. I det tilfælde bør du beholde dem samlet. Med to hænder med en femmer på hver kan du ende med at sidde med en rigtig dårlig hånd. Med to 10’ere eller billedkort har du derimod en god hånd, der i mange tilfælde vil kunne slå dealerens, da 20 jo er det næsthøjeste, som du kan få i Blackjack.

I følge en anden Blackjack online strategi for at dele kort op bør du altid dele to ottere og to niere op. Otterne og nierne giver henholdsvis 16 og 18. Det er en okay hånd, men det er ikke en fantastisk hånd. Samtidig er din risiko for at komme over 21, hvis du får et kort mere, ret høj. Derfor bør du splitte dem op.

Sådan spiller du, hvis du har et es

Når du spiller Blackjack, er det også vigtigt, at du har en strategi for, hvordan du skal spille, hvis du har et es. Esserne er lidt tricky at spille med, fordi de både kan gælde for 1 og 11. På den ene side er de dermed virkelig gode, fordi du bare skal have dem sammen med et billedkort eller en 10’er for at få Blackjack fra start af. På den anden side er de dog også lidt svære at have med at gøre, fordi det kan være svært for dig at vide, hvornår du skal stoppe med at tage flere kort.

En grundlæggende strategi i forhold til es er, at du altid bør fordoble din indsats, når du har et es – dine chancer for at vinde, vil i det tilfælde være meget større.

Derudover skal du lige som med andre hænder se på, hvad summen af din hånd giver. Har du et es og en 6’er eller derunder, bør du få et kort mere. Har du et es og en 7’er eller derover, bør du stå.